Google+

ThétaVilág

Az oldal jelenleg fejlesztés alatt áll, átadás: 2014.04.14.

Addig is pár szóban a thétáról….

Mi a ThetaHealing?

A ThetaHealing rendszert Vianna Stibal alkotta meg, miután 1995-ben spontán módon kigyógyult a rákból. Azóta rengeteg embernek tanította meg az öngyógyítást, ezt a különleges meditációt világszerte. 2000 óta gyógyítókat, tanárokat is képez, akiket bizonyítványuk hatalmaz fel arra, hogy átadják tudásukat.

A ThetaHealing a világ több, mint 100 országában használt, energetikai gyógyítási technika. Egyes országokban a közoktatási tananyag része, van ahol már kórházakban is alkalmazzák. Leegyszerűsítve testünk is kapcsolódik az Univerzumban áramló bőséges energiaforráshoz. Ha testünk energiaszintje alacsony, a szintén alacsony energiaszinttel rendelkező, negatív embereket és helyzeteket vonzzuk magunkhoz. Azonban ha beazonosítjuk problémáinkat és korlátozó hiedelmeinket pozitívakra cseréljük, képesek vagyunk meggyógyulni fizikailag, mentálisan és spirituálisan is. Növelhetjük energiaszintünket, boldogan, bőségben és jólétben élhetünk.

A Gyógyító a ThetaHealing segítségével tudatosan theta agyhullámokra hangolódik, ezáltal csatlakozik a Legmagasabb Tudathoz, így válik lehetővé a pozitív irányú változás. A ThetaHealing nem vallás és nem is alapul semmilyen valláson, a módszert bárki használhatja, aki elfogadja valamilyen magasabb tudatosság létezését, nevezze azt bárhogyan: Isten, Teremtő, Forrás Energia, Univerzum, Feltétel nélküli Szeretet…

Site Admin