Kasypersky

Partnerünk a világ vezető vírus, és rendszervédelmi vállalata.

A felhőalapú Kaspersky Security Network a világ minden táján részt vevő, több millió felhasználó rendszereiről gyűjt adatokat, hogy megvédje Önt a legújabb vírusoktól és rosszindulatú szoftverektől. A lehetséges veszélyforrások – valós idejű – nyomon követésével és elemzésével kivédhetőek a támadások, még mielőtt kárt tennének a gépben.

Azonosítja a gyanús weboldalakat és adathalász weboldalakat

A fejlett, adathalászat megelőzését segítő technológiával proaktívan kiszűri a csalással kapcsoltba hozható URL-eket és felhasználja a valós időben a felhőből szerzett információkat, így megakadályozza, hogy Ön kiadja értékes adatait az adathalász weboldalakon. Az URL Advisor színes címkéket rendel hozzá a weboldalak hivatkozásaihoz, így tájékoztatva Önt az adott oldalak veszélyességi szintjéről.

System Watcher

A Kaspersky egyedülálló System Watcher modulja felismeri a veszélyes műveleteket a számítógépén, és lehetővé teszi az Ön számára, hogy visszavonja a legtöbb rosszindulatú műveletet.

Kihasználás elleni automatikus védelem

Ha az Ön számítógépe és a futtatott alkalmazások nem rendelkeznek a legújabb frissítésekkel, a Kaspersky Anti-Virus 2014 megakadályozza, hogy a számítógépének gyengeségeit kihasználják:

  • Szabályozza azon programok futtatható fájljainak indítását, amelyek valamilyen hiányossággal bírnak
  • Hasonlóságot keres a rosszindulatú szoftverek és a futtatható fájlok viselkedése között
  • Korlátozza azokat a műveleteket, amelyeket a hiányosságokkal bíró szoftverek engedélyeznek